Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere

Mogelijkheden bij Bliss

Ik ben trots op het uitgebreide pakket hoogwaardige diensten. 

Als counselor voer ik privéconsulten zowel op locatie als online. Een aanvraag voor een privéconsult kan met elke vraag, op welk kruispunt je ook staat. Ik staat klaar om meer ruimte te creëren in je denken, je mogelijkheden en zorg voor meer rust en ontspanning om weer verder te kunnen. 

Al mijn workshops zijn uniek en ontwikkeld door mijzelf. Na jaren opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd zijn er al veel bijzondere workshops en evenementen tot stand gekomen en worden met vinden met veel enthousiasme plaats. Ik vind het namelijk geweldig om een stukje Bliss mee te geven aan iedereen. 

Velen workshops staan er op mijn lijst die gegeven zijn en aangeboden kunnen worden, zowel in een eigen gekozen groep of als evenement. 

Zou jij graag op je werk in jouw team iets willen bewerkstellen dat kan ook! Met het hele team of individueel aan de slag gaan, het is mogelijk. Ik kom graag op locatie om jouw team gemotiveerd en energiek volledig te laten functioneren vanuit hun kwaliteiten.

Privé consulten / Teamwerk 

Expertise in emotioneel/seksueel trauma therapie 

Narratieve Therapie

EMDR 

Intervisie coaching 

Systematisch werk 

Anders denken 


Workshops/evenementen

Familieopstellingen 

Innerlijk kind

Krachtdieren

Hoi Moeilijk Mens

Retraite weekenden

Intuïtief schilderen

Huiskameravonden 

Intuïtieve ontwikkeling 

Mediumschap (zowel demonstratie als cursus om zelf te leren contact te maken) 

In je Kracht gaan staan 

Anders denken kan je leven versimpelen 


Al deze prachtige laagdrempelige met humor gebrachte workshops zijn een verrijk voor iedereen. Ik hou van ontwikkeling voor mij zelf en geef graag kennis en inzichten door. Sta nooit stil, leren doe je heel je leven. 


Mocht je liever een privé consult hebben dan zijn er ook genoeg mogelijkheden . Online, op locatie, telefonisch.

Heb je handvatten nodig om verder te kunnen. Wil je groeien in je eigen intuïtie en kracht. Behoefte om een verdere ontwikkeling door te maken.  Heb je keuze stress, inzichten nodig, een luisterend oor of ben je je richting kwijt? 

Voel je vrij en welkom, vul het formulier in en er wordt een spoedig contact op genomen.