Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere

Marina

De moeilijkste vraag die iemand kan stellen is, vind ik, wie ben ik? 

Mijn naam is Marina de Kievit, 45 jaar en een beetje ;), getrouwd met mijn zorgzame man Andre en moeder van twee volwassen kinderen Tom en Roos maar dat is niet wie ik ben. 

Het op zoek gaan naar wie ik ben, heeft mij wel laten groeien tot eigenaar van een eigen praktijk, heeft mij ontwikkeld tot een ijverige leerling van het leven, heeft mij verrijkt in mijn relatie tot mijn man, kinderen en dierbaren om mij heen. En wie ik ben, zal altijd hopelijk in ontwikkeling zijn tot iemand die harten raakt.  

Ik ben een denker, een open boek, een groot hart, geloof in kwetsbaarheid, trouw, nieuwsgierig, vrijgevig, spontaan, liefdevol. Ik ben graag iemand, die mensen bewust wilt maken van het stuk gelukzaligheid die voor iedereen binnen handbereik ligt. Mijn principes zijn, vanuit gelijkheid, nederigheid, en liefde de wereld een stukje mooier maken. 

Met de gevolgde opleidingen: Counselor, verdieping rouw, familieopstellingen, creatieve therapie, intuïtieve ontwikkeling, narratieve therapie, mediumschap, module toegepaste psychologie en psychopathologie is mijn kennis groot, veelzijdig. 

Met mijn karaktereigenschappen: Open, nuchter, eerlijk, direct, kwetsbaar, humorvol, oordeel loos ben ik toegankelijk en laagdrempelig om iedereen passend hulp te verlenen

Mijn praktijk 

Ruim 13 jaar geleden heb ik een kleinschalige praktijk opgericht omdat ik een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en mentale gezondheid van anderen. Deze praktijk groeide uit zijn jasje en verplaatst naar een eigen prachtige  locatie, waar Bliss volledig tot zijn recht is gekomen.

De locatie is huiselijk, ruim, warm en veilig en voor iedereen toegankelijk. De meest gehoorde opmerking van bezoekers is: "Wat een fijne ontspannen ruimte, het voelt even als thuiskomen"

Uiteindelijk kan ik veel woorden typen, met veel woorden proberen mezelf te schetsen. Maar de beste omschrijving komt echt van de bezoekers die kennis hebben gemaakt mij.

Ben je nieuwsgierig, lees de ander zijn mening in het gastenboek

Ben je enthousiast, hopelijk wil jij dan iets schrijven over jouw Bliss ervaring

Gastenboek

Corinna Dekker
07-12-21 14:14:28
Een plek waar je volledig jezelf kan ontwikkelen,hulp bij vraagstukken etc. In een huiselijke sfeer zonder oordelen. Een plek waar je je direct thuis voelt
Tonen: 5  10