Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere

Mogelijkheden bij Bliss

Ik ben trots op het uitgebreide pakket hoogwaardige diensten. 

Al mijn workshops zijn uniek en ontwikkeld door mijzelf, na jaren opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd en waar al mijn creativiteit in is gestopt. Het mooiste om te doen vind ik een stukje Bliss mee geven 

Velen workshops staan er op mijn lijst die gegeven zijn en aangeboden kunnen worden, zowel in een eigen gekozen groep of als evenement. 

Zou jij graag op je werk in jouw team iets willen bewerkstellen dat kan ook! Met het hele team of individueel aan de slag gaan, het is mogelijk. Ik kom graag op locatie om jouw team gemotiveerd en energiek volledig te laten functioneren vanuit hun kwaliteiten.

Wat zijn zoal mijn workshops/ evenementen 

Familieopstellingen 

Innerlijk kind

Systematisch werk 

Krachtdieren

Hoi Moeilijk Mens

Retraite weekenden

Gidsen en Engelen 

Chakra's 

Huiskameravonden 

Intuïtieve ontwikkeling 

Mediumschap (zowel demonstratie als cursus om zelf te leren contact te maken) 

In je Kracht gaan staan 

Volle maan uitleg

13 Chakra's

Godinnen 

Anders denken kan je leven versimpelen 


Al deze prachtige laagdrempelige met humor gebrachte workshops zijn een verrijk voor iedereen. Ik hou van ontwikkeling voor mij zelf en geef graag kennis en inzichten door. Sta nooit stil, leren doe je heel je leven. 


Mocht je liever een privé consult hebben dan zijn er ook genoeg mogelijkheden . Online, op locatie, telefonisch.

Heb je handvatten nodig om verder te kunnen. Wil je groeien in je eigen intuïtie en kracht. Behoefte om een verdere ontwikkeling door te maken.  Keuze stress, inzichten, luisterend oor. 

Voel je vrij en welkom, vul het formulier in en er wordt een spoedig contact op genomen.